• Narudžba preko www.thesteel.com funkcioniše veoma jednostavno i uz mali broj klikova.

  Jednostavno se prijavite sa vašim pristupnim podacima (korisničko ime i lozinka) i izaberete asortiman koji vas zanima. Jednim klikom miša stavite artikle u korpu, unesete željeni termin isporuke i sačekate kalkulaciju cijena za izabrani asortiman. Kliknete na "SADA NARUČITI" - GOTOVO. 

  Registracija je besplatna, možete se registrovati kao firma ili kao fizička osoba na www.thesteel.com. Za firme nudimo mogućnost registracije sa ili bez ID broja. Ukoliko Vam je već dodijeljen broj kupca kod Frankstahl-a pripremite isti kako bi Vas mogli odmah naći u našoj bazi podataka i pristupiti adresama, uslovima i sl.

  Ako kliknete na opciju "Prijava", imate mogućnost da izaberete opciju "Zaboravili ste lozinku". Unesite Vaše korisničko ime, potvrdite da niste robot i kratko nakon toga dobit ćete E-Mail. Iz sigurnosnih razloga link je aktivan samo dva sata. Kliknite u roku od dva sata na link koji Vam pošaljemo i sačekajte da Vam pošaljemo novu lozinku.

  Javite nam se preko chat-a ili nam pišite na naš E-Mail thesteel@frankstahl.com. Najbolje da koristite E-Mail adresu koju ste naveli prilikom registracije na www.thesteel.com. U suprotnom nam pošaljite podatke Vaše firme, ime i prezime, datum rođenja i adresu. Mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

   

  Da, sve artikle koje vidite na našem internet šopu možemo takođe i dostaviti. Ukoliko smatrate da se neki od željenih artikala ne nalazi na www.thesteel.com, molimo da nas kontaktirate putem chat-a, E-Mail adrese thesteel@frankstahl.com ili broja telefona +387 30 710 047.

   

   

  Nakon što se registrujete tj. ulogujete možete u korpi kliknuti na opciju "Prikazati cijenu" i dobit ćete cijenovnu ponudu. 

  Ulogujte se na www.thesteel.com i kliknite na "Moje ponude" u gornjem dijelu naše stranice. Tu ćete naći sve aktivne ponude.

   

   

  U korpi možete po artiklu vidjeti najkraći termin isporuke. Prije nego kliknete na opciju "Prikazati cijene" možete unijeti željeni termin isporuke. Na taj datum se vrši isporuka robe. Narudžbe do 16h od ponedeljka do četvrtka i do 13h petkom, će biti uzete u obzir za dostavu naredni dan.     

  Da, naručenu robu možete preuzeti na slijedećoj lokaciji:

  • Bogner Edelstahl d.o.o., Divjak b.b., 72250 Vitez, Bosna i Hercegovina

   

  Izaberite opciju "Dostava" i unesite željeni termin preuzimanja robe.

   

  Sa našom flotom kamiona se trudimo da dostavljamo robu svim našim kupcima u BiH, u sljedeće gradove robu dostavljamo putem kurirske službe:

   

  Srebrenica, Bratunac, Gorazde, Livno, Tomislavgrad, Bosansko Grahovo, Drvar, Glamoc, Gacko, Trebinje

   

  U sljedeće regije/gradove dostavljamo robu ukoliko postoji odgovarajuća kolićina za dostavu: Bihac, Cazin, Velika Kladusa, Sanski Most, Bosanki Petrovac, Zvornik

  Dostavu vršimo našim kamionima/kurirskom službom dok istovar vrši kupac sa svojim viljuškarem. Prilikom narudžbe navedite da li postoje prepreke u prilazu (npr. da li je prilaz moguć sa manjim kamionom ili motornim vozilom) ili da li raspolažete sa kranom ili viljuškarem. Shodno Vašim navodima, prilikom pravljenja narudžbe se ustanovljava da li se artikli mogu dostaviti na željenu adresu i na koji način. 

  Po nalogu možete navesti samo jednu adresu isporuke. Ukoliko želite poslati artikle na više razlićitih adresa molimo da napravite više narudžbi.

  Dobili ste kupon od nas? To je odlična vijest :-) Preuzmite svoju ponudu i prije nego što kliknete na "Naručiti" unesite kod sa kupona, potvrdite sa Enter i konačan iznos će biti umanjen za iznos na kuponu.

  Vašu narudžbu možete platiti direktno preko interneta sa kreditnom karticom (Visa & MasterCard) ili putem uplatnice. Ukoliko ste naš registrovani kupac važe dogovoreni uslovi plaćanja.

  Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina
  Zmaja od Bosne bb
  71000 Sarajevo

   

  Elektronsko plaćanje se odvija preko Raiffeisen e-pay usluge prema najvišim svjetskim standarima sigurnosti. Prilikom narudžbe sa Vašeg računa/kreditne kartice će biti skinut odgovarajući iznos. Nakon uspješne uplate dobit ćete e-mail potvrdu.

  Verified by VISA i MasterCard Secure Code će učiniti elektronsko plaćanje još sigurnijim. Kako bi zaključili narudžbu sa sigurnim kodom molimo da pratite navedene upute. www.thesteel.com ne sprema podatke sa Vašeg računa ili kreditne kartice. 

  Od ponedeljka do petka smo dostupni putem chat-a - direktno na thesteel.com stranici, u donjem desnom uglu. Takođe, za Vas dostupni putem thesteel@frankstahl.com ili +387 30 710 047.